Актуални есенно-зимни тенденции, които всяка дама трябва да следва

09 Dec 2022

Есенно-зимният сезон е в разгара си. 2022 отива към своя край. По всичко личи, че всяка стилна дама има спешна нужда от обновяване на гардероба, както и за нов празничен аутфит. Та в момента сме в най-прекрасния период от годината – идва Коледа, семейни събирания, фирмени банкети, партита, така очакваните срещи с приятели, които не сте виждали отдавна и разбира се, бляскавата новогодишна нощ. За всички тези страхотни моменти, а и за целия есенно-зимен сезон 2022/2023 ви трябва подходящо облекло. Не бързайте да се сдобивате с нови поли, рокли, топли якета и грейки, дамски блузи, дънки…Преди това, старателно прегледайте актуалните модни тенденции за сезона. А за ваше улеснение ние сме ви ги приготвили на едно място за бърз преглед! Да започваме, защото време няма за губене, а шопингът в alis.bg ви очаква!

Вечният шик костюм

 

5 ключови тенденции за пролет/лято 2022 | Фешън блога на Мания

 

 

 

 

Тази година модните дизайнери ни тласкат едновременно към строго елегантния стил и към комфортната спортна визия. Но да започнем с класическите официални силуети. Те са представени от стандартни прави сака, като дори дамските жилетки придобиват тяхната форма и силует. Разбира се, в комбинация с тях е редно да заложите на изчистени панталони с права кройка, което е добре дошло за всички plus size дами и жените, които държат на строгия офис външен вид.

Макси палта и зимни якета

Забравете за твърде впитите кройки и заложете на комфорта и свободата. Оувърсайз моделите и свободните линии са хитът на есенно-зимния сезон тази и следващата година. Още по-добрата новина е, че дизайнерите съвсем са ви отпуснали края, като залагат на материи, които лесно се поддържат и перат, в това число и класическия непромокаем шушляк. За да сте сигурни, че ще ви е топло, каквато и дамска блуза да носите в офиса или на коледното парти, ви препоръчваме да изберете зимно яке с естествен пух.

Спортен шик? О, да!

Модните тенденции за есен 2022 - за мъжки момичета и Барби принцеси -  Webcafe.bg

Спортно-елегантната визия от 90-те се завръща с пълни обороти. За нея не е нужно да сте кой знае колко находчиви и креативни. Достатъчно е в гардероба си да имате по малко и от двете – и вталени изискани поли, и горнища на анцузи, и панталони с широки крачоли, и блузи с флорални мотиви от шифон. Колкото по-нестандартна е комбинацията ви, толкова по-актуална ще изглеждате.

Плетивото е на почит

Модните тенденции за есен 2022 - за мъжки момичета и Барби принцеси -  Webcafe.bg

Ето ви поредната картбланш от дизайнерите да се чувствате едновременно удобно, и стилно през есенно-зимния сезон за 2022 и 2023 година: обличайте се топло в плетиво! То е обзело всички щандове в съвременните магазини за дамски дрехи. Ще бъдат актуални не само класическите блузи от фино плетиво, пуловерите и вълнените аксесоари, но дори и рокли от любимите топли материи! Страхотно, нали?

Път на класическата дамска риза, моля!

 

Ако в гардероба си все още нямате поне една стандартна дамска риза с права кройка или в оувърсайз дизайн, време е да поправите и тази своя грешка. Оказва се, че офис силуетът в настоящия есенно-зимния сезон е на фокус. А за къде без риза, ако ще го имплементирате и във вашата ежедневна или официална визия? Съвет за дамите, които не обичат твърде баналните изчистени черни и бели ризи: вземете си обикновена кройка, но в ярък цвят, с който да привлечете погледите. Зелено или циклама? Защо не?

Деним и сатен при полите

Ако в някоя от секциите с дамски дрехи тази година се радва на богато разнообразие от материи, това е тази с полите. При нея ще видите на фокус дънковия плат, но също така и класическия сатен под формата плисе. Интересно е, че повечето модели са доста къси, така че ви предлагаме да изкарате от шкафа и онзи чифт обувки на висок ток, за който все не намирате време, повод и визия да поразходите!

Ярки цветове и дантела при роклите

За новогодишната нощ спокойно можете да изберете класическа червена рокля и не само че вниманието ще бъде цяла вечер във вас, ами и ще бъдете максимално актуална според съвременните модни тенденции. Със същия успех ще впечатлите околните с варианти с дантела, като кройките са по-скоро разкроени и вталени по тялото, за да покажете секси фигура и стройни крака!

Момичета, давайте, вие сте на ход! Alis.bg е с отворени виртуални врати за вашите нови модни находки за есенно-зимния сезон!

Top