Връщане/замяна на закупен артикул

Замяна


В случай че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ, при условие че върнатата стока е неизползвана, чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим), в оригинална опаковка и с етикети. 

Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт от магазина или с друг размер от поръчания артикул, като предварително трябва да ни уведоми чрез обаждане на тел :0895 899 660, или на Имейл: office@alis.bg . Ако продуктът, който е избран за замяна, вече не е наличен и се налага избор на друг, клиентът има срок от 15 дни да посочи модела. След изтичането на този срок на клиента ще бъде върнат първоначално заплатения от него артикул.

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон: 0895 899 660

 

Връщане


Онлайн магазин ALIS.BG уверява своите клиенти, че в 14-дневен срок от датата на получаване, могат да върнат закупена стока, при условие че не е ползвана, че е чиста, без странични миризми (като крем, парфюм или цигарен дим).Срокът за връщане на продукт приключва след изтичане на тези 14 календарни дни, считано от ден първи. Ден първи се определя от:

  • датата на доставка;
  • при условие, че имате различни продукти в една поръчка, за ден първи се приема денят, в който е доставен последният продукт от съответната поръчка.


Ако желаете да върнете закупена от нас стока, моля първо се свържете с нас на тел :0895 899 660, или Имейл : office@alis.bg

Куриерските разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите, когато:

  • получената стока явно не съответства на заявената в поръчката; 
  • грешката е настъпила в резултат на наша вина;


Сумите се възстановяват единственно по банков път по посочена от Клиента сметка.
При рекламация се връща стойността на изпратената стока.


След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и  ще върнем дължимите суми в срок от 14 календарни дни по банковата сметка, която сте посочили.

 

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към нас на телефон: 0895 899 660


Top