Връщане и замяна

0 от 5 / 0 гласа

Замяна


В случай че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ, при условие че върнатата стока е неизползвана, чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим), в оригинална опаковка и с етикети. Стоката трябва да бъде обезопасена при транспорта.

Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт от магазина или с друг размер от поръчания артикул, като предварително трябва да ни уведоми чрез обаждане на тел : 0897429386 или 0895 899 660, или на Имейл: office@alis.bg . Ако продуктът, който е избран за замяна, вече не е наличен и се налага избор на друг, клиентът има срок от 15 дни да посочи модела. След изтичането на този срок на клиента ще бъде върнат първоначално заплатения от него артикул.

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон: 0897429386 или 0895 899 660


Разходите за пратките в случай на замяна на стоката  са за сметка на Купувача..

 
Връщане


Онлайн магазин ALIS.BG уверява своите клиенти, че в 14-дневен срок от датата на получаване, могат да върнат закупена стока, при условие че не е ползвана, че е чиста, без странични миризми (като крем, парфюм или цигарен дим), придружена е с оригиналната опаковка и етикети.


Ако желаете да върнете закупена от нас стока, моля първо се свържете с нас на тел : 0897429386 или 0895 899 660, или Имейл : office@alis.bg

Куриерските разходи за рекламираната стока са за сметка на клиента или чрез наложен платеж за пратки, върнатичрез фирма ЕКОНТ.
Сумите се възстановяват единственно по банков път по посочена от Клиента сметка.
При рекламация се връща стойността на изпратената стока.


След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и  ще върнем дължимите суми в срок от 7 работни дни. (Законоустановеният срок е 14 дни!) Сумата ще бъде възстановена чрез фирма ЕКОНТ или по бакнов път на посочената от Вас банкова сметка.


Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка.

 

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към нас на телефон: 0895 899 660